Monday, 23 January 2012

 Tur i oturen !!!!!!På fredag hade jag dragit fram allt mitt linne och höll på att fotografera för att lägga ut på webutiken.
Att möblera om fanns även i mina tankar och huset var ganska upp- och-ner-vänt. Jag tog min cykel för en tur till mataffären och därefter skulle jag vidare till min son, som med barn och fru skulle köra upp till Idre.

Jag hamnade tyvärr på sjukhus istället. En bil som inte respekterade högerregeln och bara dök upp blev mitt fall. Så nu sitter jag här med knäckt näsa, sydd läpp, sytt finger, blå både här och där och båda korsbanden av i höger knä.
Har blivit från aktiv till stillasittande i ca 3månader, sägs det, men vi får väl se. Med eget företag är det inte det enklaste. Får jag bara in tekniken med kryckorna såååå.....................

Men jag har ändå haft tur, cyklade utan hjälm och det kunde ha blivit värre inser jag.
Så nu blir det kudden ett tag framöver, ska försöka blogga mer. 
Jag kommer aldrig mer att cykla utan hjälm, gör inte det ni heller.


Här kommer mitt huvud att ligga en tid framöver, tyvärr!
2 comments:

 1. Men kara nan!! Storsta KRYA PA DIG!! Tack for din inspirerande blogg och hoppas att du far in kryck-tekniken!! Allt gott till dig!
  Zazza Susanne Jebara
  Boende i Israel (i en arabisk liten stad men ar fran Sverige)

  ReplyDelete
 2. Men oj oj oj vad är det du råkat ut för!!! Stackare! Vilket himlans tur att du klarade dig med livet i behåll ändå tänker jag som just tagit körkort och förstått att de flesta gångtrafikanter och cyklister som blir påkörda faktiskt får sätta livet till... hu, hua, hua...

  Hur mår du nu och hur klarar du dig!?

  Hoppas du får bra hjälp och är på bättringsvägen... har totalt missat detta...

  Krya på dig kramar från Jenny

  ReplyDelete