Monday, 24 August 2009

Bord duka dig!


Att ta bort färg på ett slagbord är en massa jobb. Det gäller att passa på nu medans det är varmt, så man kan stå ute.
Ångorna från färgen är nog inte så nyttiga.
Här visar jag lite objekt som jag tagit bort färgen på tidigare och sedan målat.
Bordet längst upp till höger fick min yngste son. Efter att ha använt det i flera år lämnades det nu tillbaks för inköp av ett IKEA bord!!!!!!
En riktig rysare!6 comments:

 1. Nej men inte kan man väl byta ett sådant bord mot ett från IKEA! Det är ju jättefint och jag hade då aldrig lämnat tillbaka det. Men bara vänta du, det kommer en dag då han vill ha tillbaka det. Ha det gott!/Kram Merja

  ReplyDelete
 2. Heisann!
  Det hadde jeg IKKE gjort(byttet det bordet med et fra IKEA!)...
  Nydelig er det:-)
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Känner igen mig, har tre tonårs söner och de skulle nog kunna kasta ut allt som vi har. Håller själv på att ta bort färg från ett slagbord. Har målat en del med äggtempera men har du något bra förslag? Tack för din "titt" på min blogg!
  Kram Kajsa.

  ReplyDelete
 4. Hej Marie!
  Nu är det en vecka sedan jag var inne på bloggen sist. Dagarna bara susar i väg! Men nu så tog jag mig lite tid. Vill ju besöka dig och alla andra för att se vad ni har för er :)
  Tack för titten förut inne hos mig. Blev såå glad över dina små rader.:)

  Tänk vad smaken kan vara olika. Jag skulle aldrig byta ut det bordet. Men som Merja skriver, att det kommer nog en dag då han vill ha tillbaka det.
  Åh ett slagbord! Lite avund blir jag allt. Har letat ett länge. Men inte funnit någon. Så i sommras så blev det ett annat köksbord i stället. Ska bli kul att få se det när du har jobbat klart med det.

  Önskar dig en fin vecka!
  kram / Åsa.

  ReplyDelete
 5. Vad fint du har gjort det! Mycket vackert! Jag hoppas verkligen att du tar fram dina garn i vintern för jag ser fram emot att se dina skapelser!

  Många kramar
  Elin

  ReplyDelete
 6. Jättefina grejer du hittat och piffat till. Precis ett sånt bord jag är ute efter, där har inte Ikea mycket att sätta emot. Har nyligen flyttat så jag har inte hunnit snoka reda på antikaffärerna här än.
  mvh
  Niklas

  ReplyDelete